miercuri, 22 iunie 2011

Bioderma 50+



Am cumparat ieri aceasta crema. Are SPF 50+, ceea ce pe mine ma bucura, pentru ca in adolescenta am abuzat de soare, si acum incep sa se vada mici riduri, iar pielea de pe decolteu arata chiar rau :(
Ce-mi place foarte tare: este  o crema colorata. Uniformizeaza tenul (bine, nu ca un fond de ten, dar oricum), si chiar nu am simtit nevoia sa mai aplic anticearcan, ci doar un strat extrem de fin de fdt., doar asa...ca sunt cam dependenta, dar altfel nu prea era nevoie :D.
Avand 50+ m-am cam speriat un pic, ma gandeam ca o sa-mi luceasca fata rau de tot. Ei bine, nu e chiar asa. Tenul meu s-a comportat la fel ca si cu oricare alta crema hidratanta, nu luceste nici mai rau,dar nici mai putin. Pielea arata hidratata, uniforma si luminoasa. Si-am scapat si de obsesia de a vedea daca nu cumva mi s-a strans anticearcanul intre ridurile fine de sub ochi.
Nu stiu daca e prematur sa ma pronunt, am folosit-o doar o singura data, dar, din punctul meu de vedere, are nota 10 si am un feeling ca am sa continui sa o cumpar.
Cota 55 lei si am cumparat-o de la Centrofarm.

2 comentarii: