vineri, 29 aprilie 2011

Paleta corectoare T.Le Clerc - iluminatoare+anticearcan, cremoase - 45 lei VANDUTA

sâmbătă, 23 aprilie 2011

PASTE FERICIT!

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!

duminică, 17 aprilie 2011


blush paula dorf - 25 lei VANDUT

miercuri, 13 aprilie 2011

Too Faced Shadow Insurance


- 30 lei (folosita de 2-3 ori) VANDUTA

ALERTA STRAWBERRY!!

Asa cum ne asteptam cu toate, promotiile si ofertele de Pasti de la Strawberry sunt din ce in ce mai de netrecut peste ele si cea care mi-a atras atentia in aceasta dimineata este :

- Yves Saint Laurent - Young,Sexy, Lovely -EDT - 69 lei

http://ro.strawberrynet.com/perfume/yves-saint-laurent/young-sexy-lovely-eau-de-toilette/112143/?CatgId=39

Am facut ieri o comanda, si sunt sigura ca n-am sa rezist si-am sa-mi comand si acest parfumel.


marți, 12 aprilie 2011

Strawberrynet.com oferte!!

Dupa cum bine stiti,probabil, cei de la Strwberry au niste super oferte pentru Paste. Le gasitit pe toate aici http://ro.strawberrynet.com/main.aspx Ce mi-a atras atentia: - Estee Lauder Pure Pops Creme Eyeshadow 2 buc. - 34,50 lei (wow!) - Stilla - Fond de ten stick 2 buc. - 43 lei - YSLaurent - fdt luxos - 72 lei Am si facut o comanda care contine acest fdt, un parfumel si o crema pentru frizzy hair.Abia astept sa le primesc!!!

duminică, 3 aprilie 2011

EXPERIENTE IN SALOANE

Cu speranta ca exista macar o persoana care va citi acest post, incep prin a-mi asterne impresiile de la cateva saloane (coafura/cosmetica),la care am ajuns folosind vouchere achizitionate prin redutti.ro.

Experienta foarte placuta:
SALONUL DAY SPA.
Odata ajunsa acolo,am fost condusa de o doamna foarte draguta intr-o incapere, amenajata cu foarte mult bun gust.Nu am asteptat mai mult de 5 minute si am fost preluata de doamna cosmetician.
Am uitat sa va spun: am achizitionat un pachet de hidratare (fara extractie) a tenului cu produse Bruno Vassari + pensat forma - pret: 90 lei.
Va spun sincer, nu am simtit nici o clipa ca as fi tratata altfel pentru ca am venit cu voucher, dimpotriva. Doamna a fost extrem de atenta, amabila, mi-a explicat pas cu pas ce urmeaza sa faca.
A inceput cu sprancenele, si pentru ca nu aveam o forma (si nici nu prea avea din ce sa creeze,eu avand sprancenele fff rare spre exterior) s-a chinuit destul de mult, dar rezultatul a fost unul foarte frumos.
A continuat cu o curatare a tenului,masaj,masca...tot tacamul.
Pe scurt: am fost foarte multumita de salon si de cum am fost tratata si DA, as recomanda cu drag acest salon. Se afla pe Bdul.Decebal, aproape de Pta.Muncii.

A doua experienta (de fapt,prima) -tot cu voucher- a fost la salonul CINNAMON, pentru un pensat si tratament contur ochi - 35 lei (parca)
Tratamentul a fost excelent, zona ochilor se simtea perfect hidratata si parca mai luminoasa, insa la partea cu pensat...doamna chiar nu mi-a facut nimic, doar le-a tuns. Pur si simplu mi-a spus ca nu stie ce sa-mi faca. Asta ar fi singura dezamagire.
Daca as recomanda salonul? DA, e o atmosfera intima, miroase de cum intri a scortisoara (normal!), personalul foarte dragut.

Si ultima experienta, si cea mai neplacuta, am trait-0 la salonul ZAED (Hotel Ibis - Gara de Nord).
Am cumparat un voucher ce includea vopsit,tuns,spalat,coafat. Pret 90 lei.
Mentionez ca am parul scurt spre mediu,deci nu se poate comenta ca m-as fi dus cu vreo claie de juma de metru sa ma vopsesc si am cine stie ce pretentii la 90 lei.
Deci: am ajuns mai devreme cu 15 minute fata de ora la care eram programata (17,00).
Salon modern, angajati foarte tineri,persoana la care stiam ca sunt programata (un baiat) era ocupat cu o clienta. Nu a catadicsit nici buna ziua sa spuna, dar n-are importanta, oricum venisem cu voucher, deci mi se facea o mare favoare.
Am asteptat pe canapea o ora, pana a catadicsit stilistul sa o trimita pe samponeza sa ma intrebe cum vreau sa ma vopsesc. I-am spus ca doresc sa ma consult cu dumnealui pentru un sfat profesionist. Am mai asteptat vreo 15 minute si-ntr-un final si-a rupt 1 minut din pretiosul timp (era ocupat cu o tinerica foarte volubila,prietena de-a lui cu care avea de povestit o gramada,nu avea el timp de mine). S-a uitat pe catalog la nuanta care-mi placea, si fara macar sa puna mana pe parul meu sa-i simta textura, cum e firul de par,daca se preteaza la ce vreau eu, m-a dat pe mana samponezei sa-mi aplice vopseaua, pe un scaun, intr-un colt de salon.
N-am zis nimic,ca doar venisem cu voucher si poate nu intram in randul clientelor "normale".
Bref: mi-a iesit un rosu de toata frumusetea la radacina, in conditiile in care eu alesesem blond cenusiu. Si cand l-a intrebat de ce, mi-a raspuns senin, ridicand din umeri: NU STIU.
M-a coafat in graba, a intors spatele si-a plecat la o mica barfa. Fata care mi-a aplicat vopseaua s-a evaporat intr-o alta incapere, astfel incat sa nu am cui reprosa ceva.
Mi se pare normal, cand iti vine un client nou (pe care,in mod normal, ar trebui sa-l faci sa-ti devina client permanent) sa stai de vorba macar cateva minute. Sa-i studiezi fizionomia, culoarea tenului, a ochilor, sa-ti exprimi parerea de profesionist, sa dai un sfat avizat. Aiurea!
Am iesit cu un gust amar de tot.

Asa ca, fetelor, daca citeste cineva acest post, aveti grija ce alegeti,daca alegeti varianta cu voucher.

O zi frumoasa sa aveti!!